Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.
Zoeken

Wel en Wee 3D

Buikbeeldje 3D

Zwanger zijn is een bijzondere periode in je leven. Je lichaam verandert en je lijf is bezig een nieuw mensje te creëren. Wij als verloskundigen maken dit proces van dichtbij mee. Om je een tastbare herinnering te geven aan je zwangerschap, bestaat er binnen onze praktijk de mogelijkheid om een 3D beeldje van jouw zwangere buik te laten maken.

Hoe?

Tussen de 33 en 36 weken maken we een afspraak bij ons op de praktijk. Deze afspraak duurt ongeveer een uur. We bespreken de verschillende opties van houdingen, materialen en formaat van je beeldje. Hierna beginnen we met de 3D scan!

We zullen met een handscanner in een paar minuten helemaal om je heen lopen om je lichaam goed vast te kunnen leggen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je helemaal op je gemak wordt gesteld en dat de ruimte lekker warm is. De scan zelf duurt hooguit een paar minuten en is niet schadelijk voor jou of je baby.

Na het scannen kijken we samen naar het scanresultaat op de computer en kun je aangeven of je eventueel nog wat kleine aanpassingen zou willen doen. Het beeldje wordt pas geprint als jij helemaal tevreden bent over het resultaat van de scan.

Hierna begint het proces achter de schermen. Je beeldje wordt geprint met behulp van een speciale 3D printer.

Materialen en prijzen

Wij bieden bij Wel en Wee 3D verschillende materialen, kleuren en groottes aan, variërend tussen de 12, 14 en 16 cm.

De prijzen hiervan zijn verschillend en afhankelijk van materiaal en houding met of zonder handen.

Klik hier voor de verschillende opties en prijzen. Na het maken van de scan vragen wij een aanbetaling van 50 euro. De rest van de betaling kan plaatsvinden bij het ophalen van het beeldje.

Wij beschikken over een pinapparaat.

Basis
Kunsthars zonder printlijnen.
Kleur: zwart of wit

Basis plus
Kunsthars zonder printlijnen.
Kleur: nature, goud, koper, zilver

De luxe
Metalfill, waarbij het beeld voor 80% bestaat uit brons, koper of staal

Wanneer?

De afspraak voor de 3D scan tussen 33 en 36 weken zwangerschap kun je bij onze assistentes inplannen op telefoonnummer 0543-516100. Of je kunt een mail sturen naar 3d@welenweeverloskundigen.nl.

Na inplannen van de afspraak krijg je alvast een mail van ons met informatie over de scan en waar je rekening mee mag houden.

Levertijd

De levertijd voor de 3D beeldjes zal ongeveer 10 weken zijn. Wij maken de beeldjes met passie helemaal zelf in onze eigen praktijk en zijn dus niet afhankelijk van externe bedrijven en/of partners.

Kadobon

Misschien leuk om cadeau te geven? Wij bieden cadeaubonnen aan voor de beeldjes voor ieder gewenst bedrag.

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring